Udo's Choice

Udo's Choice Beyond Greens

Een synergetisch mengsel van gefermenteerde groene gewassen, essentiële vetzuren, voedingsstoffen en fytonutriënten in één formule!

Waarom groenen nemen?

Gewassen – of groenen – zijn de meest gebruikte voedingsmiddelen ter wereld. Vanuit hun natuurlijke functie, dragen ze bij aan het consumeren van essentiële micro- en macronutriënten die voor de mens van belang zijn. Groenen zijn ook een bron van chlorofyl (bladgroen) en zorgen ervoor dat het lichaam deze kan opnemen. Bovendien leveren ze naast micro- en macronutriënten ook een flinke hoeveelheid fytonutriënten. We zouden prima van groenen kunnen leven, maar als extra zetje voor onze voeding kunnen we eigenlijk iets meer gebruiken: Beyond Greens.

Wat maakt Udo's Choice® Beyond greens zo uniek?
Dit volledig natuurlijke voedingsmiddel is samengesteld met gefermenteerde groenen. Niet alleen gewassen zoals gerst, haver en groene rogge die een bron zijn van natuurlijke mineralen, vitaminen en oligo-elementen, alsook chlorella en spirulina, beide rijk aan proteïnen, maar ook essentiële vetzuren, twee soorten vezels, complete voedingsconcentraten en nutritionele plantenextracten. Beyond Greens onderscheidt zich door de essentiële vetzuren in olierijke zaden (lijnzaad-, zonnebloem- en sesamolie), de voedingsvezels, de plantaardige concentraten, de plantenextracten en een groot spectrum van gefermenteerde groenen. Dit biologische en complete product levert ons vele nutriënten die ons lichaam kan gebruiken voor het behoud van een goede gezondheid.

Udo’s Choice® Beyond Greens® is bovendien rijk aan vitamine B12 dat bijdraagt tot een normaal energieleverend metabolisme en de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Het bevat ook ijzer dat bijdraagt tot een normaal zuurstoftransport in het lichaam en tot een normale vorming van rode bloedcellen en de werking van het immuunsysteem.
Ook is Beyond Greens® rijk aan vitamine K dat bijdraagt tot een normale bloedstolling. Kortom, voeg Beyond Greens toe aan een drank naar keuze en u hebt een heerlijke, voedzame instant-smoothie voor het behoud van een goede gezondheid!


Gebruiksaanwijzing:
Te gebruiken in water of fruitsap. Kan ook vermengd worden met groentesap, proteïneshakes, appelmoes, yoghurt, kefir of besprenkeld worden op ontbijtgranen, salades of andere voeding. Bewaar in de koelkast voor optimale versheid.

Tip:
Energierijk fruitdrankje!
1 el. Udo’s Choice® Beyond Greens®
1 el. Udo’s Choice® Ultimate Oil Blend®
1 kopje yoghurt, plantaardige melk of vruchtensap
1 banaan of seizoenfruit naar keuze
Mix in een blender of in een keukenrobot.

Inhoud:
Udo's Choice Beyond Greens wordt verpakt in een handige ziplockverpakking van 255 gram.

Samenstelling:
Udo's Choice Beyond Greens bevat de volgende biologische ingrediënten :
__________________________________________________________________________________
Gefermenteerde grasmix * (gerstegras (Hordeum vulgare), havergras* (Avena sativa), tarwegras* (Triticum aestivum), luzerne gras* (Medicago sativa), alfalfa kruid*  (Medicago sativa)), gerstegras * (Hordeum vulgare), ontvet vlaszaad*  (Linum usitatissimum), havergras* d’avoine* (Avena sativa), raaigras* (Secale cereal), broccoli*  (Brassica oleracea), gember* (Zingiber officinale), chlorella* (Chlorella vulgaris), dulse* (Palmaria palmata (L.), zoethout* (Glycyrrhiza glabra), spirulina* (Arthrospira platensis), boerenkool*  (Brassica oleracea), ontvette zonnebloempitten* (Helianthus annuus), kaneelbast* (Cinnamomum cassia), ontvet sesamzaad* (Sesamum indicum), natuurlijke aroma's .
* van gegarandeerd biologische teelt, US-ORG-050.

VOEDINGSWAARDE Per 100 g Per 8 g %RI
Energie 1193,3 kJ
286,7 kcal
95,5 kJ
22,9 kcal
1,1%
1,1%
Vetten 5,0 g 0,4 g 0,6%
verzadigde 1,8 g 0,1 g 0,7%
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren 1,1 g 0,1 g  
Meervoudig onverzadigde vetzuren 0,7 g 0,1 g  
Koolhydraten 18,7 g 1,5 g 0,6%
Waarvan Suikers 7,1 g 0,6 g 0,6%
Vezels 38 g 3,0 g  
Eiwitten 22,6 g 1,8 g 3,6%
Zout 0,5 g 0,0 g 0,7%
Vitamine K 897 μg 72 μg 96%
Foliumzuur 366 μg 29,0 μg 15%
Vitamine B12 12,1 μg 1,0 μg 39%
Ijzer 42,7 mg 3,4 mg 24%
Chroom 385 μg 30,8 μg 77%
Molybdeen 180 μg 14,4 μg 29%
Jodium 1005 μg 80,4 μg 54%

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
________________________________________________________________________________


 
 

Producten Ojibwa De Roeck

Ojibwa De Roeck
Ojibwa/De Roeck is ontstaan uit het ideaal om op een natuurlijke wijze de gezondheid te behouden en onderscheidt zich van andere firma’s door het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes.

Onze expertise
Zo is Ojibwa/De Roeck vooral gekend als expert in functionele natuurproducten omdat we jarenlange ervaring hebben op het gebied van essentiële vetzuren, probiotica en liquide orthomoleculaire voedingssupplementen.

Geen compromis voor gezondheid
Geen compromissen voor de gezondheid, daar houden we van! Wij bieden u graag de meest exclusieve producten van natuurlijk vitale nutriënten aan. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen van over heel de wereld. Innovatieve topkwaliteit met de grootste zuiverheid voor doeltreffende voedingssupplementen met de hoogste bio beschikbaarheid voor het lichaam.

Vanzelfsprekend milieubewust
We besteden milieubewust veel aandacht aan onze ingrediënten, productieprocessen en verpakking, waarbij we inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschappen. Door deze uitzonderlijke aandacht besteed aan de productieprocessen en bewaar- omstandigheden garandeert Ojibwa/De Roeck dat alle aangeboden natuurlijke producten van een uitmuntende kwaliteit zijn.
 
 
 
 
 
 
 


Wenst u onze producten aan te bieden aan uw klanten?
Neem dan gerust even contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!
Contact Info

Bootdijkstraat 68, 9220 Moerzeke

Tel. : +32 52 48 43 00
Fax : +32 52 47 22 32

Email: info@ojibwa.be
Web: www.ojibwa.be

 
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

E-mail :